Contact

 

Visiria Uitgeversmaatschappij
Fostedina 2

1676 EA Twisk

Tel: 0227-542464

E-mail: info@visiria.nl

 

 

Welkom in de Visiria Webshop

 

Visiria levert al vele jaren educatieve software. Zowel voor thuis als voor school zijn producten beschikbaar. U vindt ze onder de diverse tabbladen terug.

 

Spraaksoftware - L2S

Klik HIER om naar de productpagina te gaan en te bestellen.

Eerst meer weten? Leerlingen met dyslexie zijn vaak geholpen met spraaksoftware. Deze software leest teksten voor en ondersteunt bij het schrijven. L2S is een zeer gemakkelijk te gebruiken programma dat over de gebruikelijke Windowstoepassingen heen wordt geplaatst. Lees veel meer over L2S op de website www.L2S.nl.

 

Mindmappen – Inspiration en Kidspiration

Klik HIER om naar de productpagina te gaan en te bestellen.

Eerst meer weten? Voor mindmappen zijn de producten Inspiration en Kidspiration buitengewoon geschikt. Ze werken intuïtief en zijn zeer betaalbaar. Kidspiration is ook al voor jonge kinderen geschikt. Inspiration wordt door oudere kinderen (vanaf groep 7) en volwassenen gebruikt. Lees er meer over op de websites: www.inspirationnederland.nl en www.kidspirationnederland.nl.

 

Beelddenken / Leerproblemen - Beeld en Brein / STERKer Staan 

Klik HIER om naar de productpagina te gaan en te bestellen.

Eerst meer weten? Als u meer wilt weten over beelddenken, dan zijn de hier aangeboden boeken een prima introductie. Daarnaast zijn er ook enkele andere publicaties over specifieke leerproblemen beschikbaar. Lees er meer over op de websites: beeldenbrein.nl en sterkerstaan.nl

 

Schooltuin

Klik HIER om naar de productpagina te gaan en te bestellen.

Eerst meer weten? Over het aanleggen en onderhouden van een schooltuin hebben we veel informatie gepubliceerd. Ook is er veel aandacht voor de vierkantemetertuin. Een hele mooie compacte oplossing als er weinig ruimte (en tijd) is…. Lees er meer over op de websites: OnzeVierkanteMetertuin.nl en OnzeSchooltuin.nl.